Υλικά:
1 1/2 κιλό ψάρι πέρκα (κατεψυγμένο)
4 σκελίδες σκόρδο
1 κλαδάκι δεντρολίβανο
Αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά την πέρκα. Πάνω σε μια λαδόκολλα τοποθετούμε το ψάρι και με τα χέρια μας το λαδώνουμε καλά, αφήνοντας το περίσσιο λάδι να πέσει στη λαδόκολλα. Αλατοπιπερώνουμε την πέρκα, την πασπαλίζουμε με το σκόρδο και βάζουμε πάνω της το κλαδάκι δεντρολίβανου. Την τυλίγουμε πολύ καλά και προσεκτικά στην λαδόκολλα ώστε να μην χάσουμε το λάδι. Την βάζουμε σε ένα ταψί και την ψήνουμε στους 200 βαθμούς για τρία τέταρτα. Πριν σερβίρουμε αφαιρούμε το κλαδάκι του δεντρολίβανου.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.