Υλικά:
1 πακέτο πέννες
1 κουτί κρέμα γάλακτος
50γρ. ζαμπόν
4 φέτες κασέρι Γκούντα
Λίγο μαυροπίπερο
Εκτέλεση:
Βράστε τις πέννες για 10 λεπτά. Ψιλοκόψτε το κασέρι και το ζαμπόν και ανακατέψτε με την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ. Βάλτε τις πέννες αφού σουρώσουν καλά σε ένα μικρο βαθύ ταψί και ρίξτε από επάνω το μείγμα με την κρέμα γάλακτος, το ζαμπόν και το κασέρι. Βάλτε ελάχιστο μαυροπίπερο (τριμμένο) και ψήστε στο φούρνο για 20 λεπτά.
Ελπίζω να σας αρέσει όσο και σε εμένα.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Έλενα Χρυσοχόου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.