Υλικά:
Πέννες
1/4 κρέμα γάλακτος
3 κουταλιές λάδι
2 σκελίδες σκόρδο
6 φέτες μπέικον
2 φρέσκιες ντομάτες
1 κουταλάκι βασιλικό
Πιπέρι, αλάτι
1 σφηνάκι βότκα
Παρμεζάνα
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε το μπέικον με το σκόρδο όχι πολύ μαζί με το λάδι. Κατόπιν τις ντομάτες, βασιλικό, πιπέρι, αλάτι και μετά τη βότκα και τη κρέμα γάλακτος για 2-3 λεπτά και από πάνω παρμεζάνα.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Νατάσσα και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.