Υλικά:
1/2 κιλό πένες
1/2 κιλό ζαμπόν
1/2 κιλό μαγιονέζα
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις πένες χωρίς αλάτι, τις κρυώνουμε με μπόλικο νερό και σουρώνουμε καλά.
Κόβουμε τετραγωνάκια το ζαμπόν.
Παίρνουμε ένα μπωλ, βάζουμε μέσα τις πένες, το ζαμπόν και τη μαγιονέζα και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Σερβίρεται παγωμένη.
Τη συνταγή αυτή μας έδωσε η Άννα Αναστασιάδη, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.