500γρ. πένες
2 κούπες γάλα
4 κουταλιές κορν φλάουρ
3-4 κούπες σπανάκι μπέιμπι
3 φέτες ξερό ή φρυγανισμένο ψωμί
4 σκελίδες σκόρδο
4-6 κουταλιές βούτυρο
Μοσχοκάρυδο τριμμένο
Αλάτι, πιπέρι
Βάζουμε τα ζυμαρικά μας να βράσουν σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε άφθονο αλατισμένο νερό. Εν τω μεταξύ στο μούλτι δουλεύουμε το σκόρδο και ρίχνουμε κομμάτια από το ψωμί και κουταλιά κουταλιά το βούτυρο. Θέλουμε να γίνουν χοντροκομμένα ψίχουλα.
Σε μια άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε 1 1/2 κούπα γάλα ενώ στο υπόλοιπο διαλύουμε το κορν φλάουρ. Όταν το γάλα μας ζεσταθεί καλά το απομακρύνουμε από τη φωτιά και ανακατεύοντας ρίχνουμε μέσα το μείγμα με το κορν φλάουρ. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει το μείγμα μας. Προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο και το σπανάκι και μόλις βράσουν τα ζυμαρικά μας τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στην σάλτσα. Ανακατεύουμε προσεκτικά και αλατοπιπερώνουμε. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με τα χοντρά ψίχουλα του ψωμιού και απολαμβάνουμε.