2 στήθη κοτόπουλο σε κύβους
1 πακέτο πένες
1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
1 πιπεριά κόκκινη σε κύβους
Λίγο πράσο ψιλοκομμένο
1 κ.γ. κάρυ
2-3 κ.σ. μαργαρίνη
Aλατοπίπερο
1/2 ποτηράκι κρασί λευκό
150γρ. γραβιέρα τριμμένη
50γρ. σουσάμι
Βράζετε τις πένες με το γνωστό τρόπο τις ρίχνετε λίγο λιωμένη μαργαρίνη και τις αφήνετε στην άκρη. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζετε τις 2 κ.σ. βούτυρο και σωτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει, στη συνέχεια ρίχνετε το πράσο τη πιπεριά συνεχίζοντας το σωτάρισμα για λίγα λεπτά ακόμη. Σβήνετε με το κρασί αλατοπιπερώνετε πασπαλίζετε με το κάρυ, ρίχνετε τη κρέμα και μόλις πάρει μία δύο βράσεις ρίχνετε το μείγμα του κοτόπουλου στα μακαρόνια. Ανακατεύετε καλά και πασπαλίζετε με το τυρί και το σουσάμι. Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ΓΕΥΣΕΙΣ ΖΩΗΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Εύη Μήτσου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Περιλαμβάνεται, δε, στο βιβλίο της «Γεύσεις Ζωής».