Υλικά:
100γρ. πένες
1/3 του κουταλιού του γλυκού σκόρδο
2 κουταλιές της σούπας βάση ντομάτας
20γρ. πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε κύβους
50γρ. μπέικον κομμένο σε κύβους
1 κουτάλι της σούπας βούτυρο
70γρ. κρέμα γάλακτος
Μαϊντανό
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε στο βούτυρο το μπέικον και την πιπεριά. Μετά ρίχνουμε τις πένες (βρασμένες al dente), αλάτι, πιπέρι, το σκόρδο, μαϊντανό και την βάση ντομάτας. Αφήνουμε να δέσουνε και τα σβήνουμε.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε ο Κώστας από Ρέθυμνο και τον ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.