Υλικά:
Μικρά ψωμάκια (φραντζολάκια) για σάντουιτς
Μπέικον
Τριμμένα τυριά
Αυγά
Κρεμμυδάκια φρέσκα
Λίγο γάλα ή κρέμα γάλακτος
Λίγο βούτυρο
Ελάχιστο αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Τηγανίζω το μπέικον σε μέτρια φωτιά και μόλις ροδίσει για τα καλά το κόβω σε κομμάτια. Σε μπωλ χτυπάω τα αυγά και ρίχνω αλάτι, πιπέρι και το γάλα ή την κρέμα γάλακτος. Προσθέτω τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, τα τυριά και το μπέικον και ανακατεύω καλά. Ανοίγω στο πάνω μέρος μια λωρίδα σε κάθε ψωμάκι και απλώνω στην ψίχα βούτυρο. Μετά βάζω και το μείγμα, πασπαλίζω με τριμμένο τυρί και ψήνω σε αντικολλητικό χαρτί μέχρι να ροδίσουν για τα καλά. Έτοιμα, ζεστά όπως είναι καταβροχθίζονται!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.