1 κιλό προτηγανισμένες στρογγυλές πατατούλες
1/2 κιλό γαρίδες καθαρισμένες κατεψυγμένες
2 φρέσκα σκορδάκια
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
Χυμό 2 λεμονιών
Ρίγανη
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
Παρθένο ελαιόλαδο
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο, σωτάρουμε τα ψιλοκομμένα σκορδάκια και κρεμμύδια. Ρίχνουμε τις πατατούλες, ξεπλένουμε και ρίχνουμε τις γαρίδες. Οι γαρίδες βγάζουν ζουμάκι και με αυτό θα ψηθούν και οι πατατούλες. Σκεπαζουμε για ένα 10λεπτό περίπου και είναι έτοιμα. Προς το τέλος ανακατεύουμε το χυμό λεμονιών με την μουστάρδα και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και περιχύνουμε το φαγητό μας. Ρίχνουμε και λίγη ρίγανη.
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η μαμά Παρασκευή, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!