1 1/2 κιλό καθαρισμένες, κομμένες πατάτες
1/2 κιλό σέλινο
1/2 κιλό καρότα
1 κρεμμύδι
Λίγο μαϊντανό
2 φλιτζάνια γάλα
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί (γκούντα, έμενταλ ή κάποιο μαλακό τυρί)
Αλάτι και πιπέρι
Βράζουμε τις πατάτες, το σέλινο, τα καρότα, το κρεμμύδι και το μαϊντανό για 20-25 λεπτά. Τα αλέθουμε στο μύλο ή στο μπλέντερ, χωρίς να τα κάνουμε τελείως νιανιά. Βάζουμε τα αλεσμένα λαχανικά σε κατσαρόλα, προσθέτουμε το γάλα και το τυρί. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι όσο θέλουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει το τυρί.
Καλή όρεξη!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η συγγραφέας Στέλλα Σαμιώτου Φιτσάιμονς, την οποία και ευχαριστούμε πολύ! br>
Για να μάθετε για την συγγραφέα κάντε κλικ εδώ!