1 1/2 κιλό καθαρισμένες, κομμένες πατάτες
1/2 κιλό κατεψυγμένα ανάμεικτα λαχανικά (αρακά, καρότο κλπ)
2 φλιτζάνια γάλα
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί (γκούντα, έμενταλ ή κάποιο μαλακό τυρί)
3 κουταλιές βούτυρο
Αλάτι και πιπέρι
Βράζουμε τις πατάτες για 20 λεπτά. Στραγγίζουμε το νερό και λιώνουμε τις πατάτες με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε τα λαχανικά, το γάλα, το βούτυρο και το αλατοπίπερο. Βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 10-15 λεπτά. Προσθέτουμε το τυρί και συνεχίζουμε να σιγοβράζουμε μέχρι να λιώσει.
Καλή όρεξη!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η συγγραφέας Στέλλα Σαμιώτου Φιτσάιμονς, την οποία και ευχαριστούμε πολύ! br>
Για να μάθετε για την συγγραφέα κάντε κλικ εδώ!