Υλικά:
Πατάτες
Αγγουράκια τουρσί
Ζαμπόν
Κασέρι
Καλαμπόκι
Αυγά
Μαγιονέζα
Μουστάρδα
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις πατάτες… τις αφήνουμε να κρυώσουν κ τις κόβουμε κομματάκια… Κόβουμε αγγουράκια τουρσί, ζαμπόν, κασέρι παραδοσιακό, καλαμπόκι κ τα ασπράδια από 5 αυγουλάκια βραστά… Τα βάζουμε όλα σε μια λεκάνη, ρίχνουμε μαγιονέζα και μουστάρδα, ανακατεύουμε και να!!!
Λιλίκα
Η συνταγή καθώς και η φωτογραφία που τη συνοδεύει, είναι της φίλης μας της Λιλίκας και δημοσιεύονται στη Ματιά με την άδειά της.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.