Υλικά:
Πατάτες
Φρέσκα κρεμμυδάκια
Πιπεριά (προαιρετικά)
Αλάτι πιπέρι
Λάδι (προαιρετικά)
Λεμόνι ή ξύδι (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε μέχρι να τρυπιούνται εύκολα με ένα πιρούνι. Τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις ξεφλουδίζουμε. Τις κόβουμε σε κύβους ή στρογγυλές φέτες. Ρίχνουμε τις πατάτες στη σαλατιέρα και από πάνω τους ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και την πιπεριά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε απαλά. Αν θέλουμε να έχει λάδι το προσθέτουμε όπως επίσης και το λεμόνι ή το ξύδι.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.