Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
4 πατάτες
1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
15 ντοματίνια
5-6 αγγουράκια τουρσί
100γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι
Λίγο μαϊντανό
1 λεμόνι
Λίγη κάπαρη
2-3 κ.σ. μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Πλένουμε καλά και βράζουμε τις πατάτες μας σε σκέτο νεράκι. Όταν γίνουν τις ξεφλουδίζουμε. Σε μια σαλατιέρα κόβουμε τις πατάτες μας σε μεγάλα κομμάτια, τα ντοματίνια, τα αγγουράκια και τα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε την κάπαρη, τις ελιές, το μαϊντανό ψιλοκομμένο, το χυμό λεμονιού στον οποίο έχουμε διαλύσει τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά αλλά απαλά να μη διαλύσουμε τις πατάτες μας.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!