Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
Πατάτες βρασμένες και κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
Κασέρι κομμένο σε κύβους
Κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα ροδέλες
Ντομάτες ή ντοματίνια κομμένα σε μικρά κομμάτια
Μαϊντανό χοντροκομμένο
Πιπεριές κομμένες σε μικρά κομματάκια
Κρεμμύδια ξερά κομμένα σε μέτρια κομμάτια
Αυγά βρασμένα και χοντροκομμένα
Λεμόνι
Ξύδι
Ρίγανη
Μαγιονέζα
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Σε μια μεγάλη μπασίνα βάζουμε τις πατάτες μας και προσθέτουμε αυγά, κρεμμύδια, πιπεριές, κασέρι, κρεμμυδάκια φρέσκα, μαϊντανό και ανακατεύουμε πολύ καλά. Ρίχνουμε και τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι, χυμό από τα λεμόνια και ανακατεύουμε ξανά.
Κατόπιν μπορούμε είτε να προσθέσουμε ελαιόλαδο ρίγανη και ξύδι, είτε να προσθέσουμε μαγιονέζα.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!