1 κιλό πατάτες
150γρ. φέτα
150γρ. σκληρό κίτρινο τυρί τριμμένο
2 αυγά
Λίγο φρέσκο μυρωδικό ψιλοκομμένο (μαϊντανό ή άνηθο κτλ)
Αλάτι, πιπέρι
Λάδι για το τηγάνισμα
Αλεύρι για το αλεύρωμα
Βράζουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Βάζουμε τον πουρέ πατάτας σε ένα μπωλ και προσθέτουμε τη φέτα θρυμματισμένη, το τριμμένο τυρί, αλάτι, πιπέρι, το μυρωδικό μας και τα αυγά και τα ανακατεύουμε καλά. Πλάθουμε κεφτεδάκια με το μείγμα μας και τα αλευρώνουμε. Τηγανίζουμε τους πατατοκεφτέδες μας σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν γυρίζοντάς τους ώστε να τηγανιστούν και από τις δύο πλευρές τους. Τους βάζουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για λίγο και στη συνέχεια τους σερβίρουμε σε πιατέλα.