1 1/2 κιλό πατάτες
1 κούπα σκληροτύρι Όλυμπος τριμμένο
2 αυγά μεγάλα
Λίγο μαϊντανό
Λίγο δυόσμο
Μοσχοκάρυδο
Αλάτι, πιπέρι
Αλεύρι για το αλεύρωμα
Ελαιόλαδο
Βράζουμε τις πατάτες. Τις ξεφλουδίζουμε και τις πολτοποιούμε είτε με το ειδικό εργαλείο, είτε με το μπαστούνι κοπής. Σε ένα μεγάλο μπωλ αναμειγνύουμε τις πατάτες με το τυρί, το μαϊντανό, το δυόσμο, τα αυγά, το μοσχοκάρυδο και το αλατοπίπερο. Ζυμώνουμε το μείγμα μας καλά και το πλάθουμε σε μπαλάκια. Πιέζουμε ελαφρά τους πατατοκεφτέδες με τα δάχτυλά μας ώστε να γίνουν πεπλατυσμένοι και να τηγανιστούν καλύτερα και σε λιγότερο λάδι. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει καλά. Αλευρώνουμε και τηγανίζουμε τους πατατοκεφτέδες μας γυρίζοντάς τους και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τους σερβίρουμε είτε σαν μεζεδάκι είτε σαν συνοδευτικό κρέατος ή λουκάνικων.