3 αυγά κόκκινα καθαρισμένα
2 μεγάλες πατάτες βρασμένες
1 ντομάτα
1 ξερό κρεμμύδι
1 φρέσκο κρεμμύδι
10 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες
150γρ. τυρί κομμένο σε κυβάκια
1 ματσάκι άνηθο
3 γενναίες κουταλιές μαγιονέζα
1 κουταλιά της σούπας λάδι
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
Αλάτι
Απλά ανακατεύω όλα μαζί τα υλικά που πρέπει να είναι είτε ψιλοκομμένα είτε κομμένα σε κύβους. Τη τοποθετώ στο ψυγείο και μετά από 2 ωρίτσες την απολαμβάνω με κρύα μπύρα ή με δροσερό ροζέ κρασάκι. Έτσι λοιπόν κάνω ανακύκλωση των αυγών του Πάσχα. Καλή όρεξη.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Βαρβάρα Ταβλαρίδου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!