Υλικά:
Πατάτες
Ρίγανη
Κίτρινο τυρί (χαμηλών λιπαρών) τριμμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση:
Κόβουμε τις πατάτες όπως θα τις κόβαμε για τηγάνι. Τις βάζουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη. Ανακατεύουμε με τα χέρια καλά. Ψήνουμε στον αέρα στους 180 – 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν. Όταν τις βγάλουμε, ρίχνουμε το τριμμένο τυρί.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε ο Χρίστος Φωτίου, και τον ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.