Πατάτες
Ρίγανη
Αλάτι
Θα χρειαστούμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι.
Καθαρίζουμε τις πατάτες μας και τις κόβουμε σε ροδέλες. Βάζουμε το τηγάνι στο μάτι της κουζίνας να κάψει. Πλένουμε τις πατάτες και έτσι όπως είναι βρεγμένες τις αραδιάζουμε (την μία δίπλα στην άλλη μέσα στο τηγάνι μας). Οι πατάτες με αυτό τον τρόπο ψήνονται σαν να είναι στη χόβολη. Χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο από τις τηγανητές, όμως εμείς πρέπει να τις έχουμε συνεχώς στο νου μας για να μην αρπάξουν. Όταν ψηθούν, τις βγάζουμε σε μια ωραία πιατέλα, τις πασπαλίζουμε με μπόλικη ρίγανη και αλατάκι και τις απολαμβάνουμε.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Παρασκευή, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!