250γρ. πατάτες καθαρισμένες
1 κουταλάκι ρίγανη
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά τριμμένη παρμεζάνα
Λίγα κυβάκια κεφαλοτύρι
2 κουταλιές τριμμένο ένταμ
Αλάτι, πιπέρι
Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους και με τα δάχτυλά μας τις ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και τα τυριά και τις ανακατεύουμε ξανά. Τυλίγουμε τις πατάτες μας σε χοντρό αλουμινόχαρτο, δυο τρεις φορές χωρίς όμως να τις σφίξουμε πάρα πολύ. Βάζουμε το αλουμινόχαρτο μέσα στη χόβολη και ψήνουμε για ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά. Στη συνέχεια γυρίζουμε το πακετάκι με τις πατάτες από όλες τις πλευρές κάθε επτά με δέκα λεπτά. Ανοίγουμε το πακετάκι μας και απολαμβάνουμε μυρωδάτες πατάτες με τυριά στη χόβολη!