Υλικά:
2 1/2 κιλά πατάτες
3 λεμόνια
Αλάτι, πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες. Τις βάζουμε στο ταψί και προσθέτουμε το χυμό λεμονιών, αλατοπίπερο, μπόλικη ρίγανη και ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μιάμιση ώρα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.