Υλικά:
Πατάτες
Αυγά
2 κουταλιές της σούπας λάδι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις ρίχνουμε σε βραστό νερό για λίγο να μαλακώσουν. Τις κόβουμε όπως τις τηγανητές και τις απλώνουμε σε ένα ταψάκι που το έχουμε στρώσει πρώτα με λαδόκολλα. Ρίχνουμε λίγο (1κ.σ.) λάδι στα χέρια μας και αλάτι τ’ ανακατεύουμε και τις ψήνουμε σε δυνατό φούρνο έως ότου ξεροψηθούν.
Χτυπάμε τ’ αυγά με λίγο λάδι (1κ.σ.) και τα ρίχνουμε μέσα στις πατάτες. Σβήνουμε τον φούρνο και τ’ αφήνουμε να ψηθούν καλά.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Σοφία Π., την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.