Υλικά:
3 κιλά πατάτες
1 μεγάλο κρεμμύδι
7-8 σκελίδες σκόρδο
1 ντοματάκι
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβεις τις πατάτες κυδωνάτες και τις τηγανίζεις μέσα σε αρκετό ελαιόλαδο απ όλες τις πλευρές τους ίσα-ίσα να πάρουν χρώμα. Μετά τις βγάζεις, κόβεις σε τετράγωνα το κρεμμύδι, κόβεις τις σκελίδες του σκόρδου και τα τσιγαρίζεις όλα μαζί να πάρουν χρώμα. Βγάζεις το σκόρδο και τα κρεμμύδια, ξαναβάζεις τις πατάτες και ρίχνεις από πάνω τους το ντοματάκι, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τ’ αφήνεις σε σιγανή φωτιά, με σκεπασμένη κατσαρόλα μέχρι να βράσουν καλά οι πατάτες.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.