Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
Πατάτες κομμένες κυδωνάτες
Ντομάτες τριμμένες
Κρεμμύδια κομμένα σαν για σαλάτα χωριάτικη
Ελιές καθαρισμένες
Ελιές ολόκληρες
Καρότα κομμένα ροδέλες
Σκόρδο ψιλοκομμένο
Κόλιανδρο λεπτοκομμένο
Ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Βάζουμε τις πατάτες στο ταψί μας και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε λίγο νεράκι και ψήνουμε για μία ώρα στο φούρνο μας.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!