Υλικά:
5 πατάτες μέτριες
5 φέτες ζαμπόν
5 φέτες μπέικον
2 πιπεριές κέρατο
1/2 κιλό τυριά κίτρινα
Εκτέλεση:
Πλένουμε τις πατάτες πολύ καλά και τις βράζουμε. Βάζουμε το ζαμπόν, το μπέικον, τις πιπεριές, στο μούλτι και τα αλέθουμε. Κόβουμε τις πατάτες στη μέση και τις αδειάζουμε. Βάζουμε αλάτι πιπέρι και τις προσθέτουμε στο μίγμα. Τρίβουμε τα τυριά και βάζουμε τα μισά μέσα. Γεμίζουμε τις πατάτες. Βάζουμε από πάνω το υπόλοιπο τυρί και τις βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για είκοσι λεπτά ή και πιο λίγο.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Αθανασία Ζοτιλιοτου και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.