Υλικά:
Πατάτες
Μαϊντανό
Σκόρδο
Ρίγανη
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά και βράζουμε αξεφλούδιστες τις πατάτες. Αφού βράσουν και κρυώσουν τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια. Βάζουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο και όταν κάψει ρίχνουμε μέσα τις πατάτες και τις τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Σερβίρουμε τις πατάτες σε ένα πιάτο γαρνίροντάς τις με ψιλοκομμένο μαϊντανό, λίγο σκόρδο, ρίγανη και αλάτι ανάλογα με το γούστο μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.