Υλικά:
Πατάτες μικρές φούρνου
Ελαιόλαδο
Ξύδι λευκό
Αλάτι
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε τις πατάτες μας κόβοντάς τις σε λεπτές φετούλες. Τις λαδώνουμε πολύ καλά, τις αλατίζουμε και τις ψήνουμε σε δυνατό φούρνο στους 200-220 βαθμούς σε αντικολλητικό ταψί. Μόλις ετοιμαστούν και τις βγάλουμε από το φούρνο τις ραντίζουμε καλά με το ξύδι και τις αφήνουμε να το ρουφήξουν.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.