Υλικά:
Πατάτες μικρές φούρνου
Ελαιόλαδο
Μουστάρδα
Αλάτι
Εκτέλεση:
Βάζουμε ελαιόλαδο, αλάτι και μουστάρδα σε ένα σέικερ και τα χτυπάμε καλά. Αφού ξεφλουδίσουμε και κόψουμε τις πατάτες μας σε λεπτές ροδέλες τις αλείφουμε καλά με το μείγμα της μουστάρδας και τις στρώνουμε σε αντικολλητική κόλλα. Ψήνουμε τα σπιτικά πατατάκια με μουστάρδα σε δυνατό φούρνο και τα απολαμβάνουμε ζεστά ή κρύα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.