Υλικά:
Πατάτες μικρές φούρνου
Ελαιόλαδο με άρωμα σκόρδου
Αλάτι
Εκτέλεση:
Κόβουμε τις πατάτες μας σε όσο το δυνατό πιο λεπτές φέτες. Τις λαδώνουμε καλά με το αρωματικό ελαιόλαδο και τις αλατίζουμε. Σε ένα ταψί που το έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί βάζουμε τις πατάτες μας και προσθέτουμε και μερικές σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες. Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο μέχρι τα πατατάκια μας με άρωμα και γεύση σκόρδου να αποκτήσουν το επιθυμητό χρώμα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.