Υλικά:
Πατάτες μικρές φούρνου
Ελαιόλαδο
Φρεσκοαλεσμένο πιπέρι
Χονδρό αλάτι
Εκτέλεση:
Αφού καθαρίσουμε και κόψουμε σε λεπτές ροδέλες τις πατάτες μας τις λαδώνουμε καλά και τις αραδιάζουμε σε ένα ταψί
στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Πασπαλίζουμε με το χονδρό αλάτι και το φρεσκοαλεσμένο πιπέρι και ψήνουμε σε δυνατό φούρνο μέχρι να γίνουν εντελώς τα πατατάκια μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.