Υλικά:
Παστουρμά
Ντομάτα
Βιτάμ
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα διπλό φύλλο αλουμινόχαρτο αλείφουμε λίγο βιτάμ, βάζουμε 6-8 φέτες παστουρμά, 3-4 φέτες λεπτοκομμένη ντομάτα, αλάτι και λίγο πιπέρι. Τα κλείνουμε σαν φάκελο και τα βάζουμε στην φωτιά. Σε λίγα λεπτά όπως είναι το τοποθετούμε σε πιάτο. Ανοίγουμε το φάκελο στο τραπέζι, και όλοι θα θέλουν κι άλλο. Επίσης μπορούμε να τα ψήσουμε στο μάτι της κουζίνας αλλά και στα κάρβουνα.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε ο Χρήστος Ψαρρός, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.