1 πακέτο μακαρόνια νούμερο 3
1/2 κιλό κίτρινο τυρί τριμμένο
16 φέτες ζαμπόν για τοστ
16 φέτες τυρί για τοστ
2 κουτιά γάλα εβαπορέ
1/2 + λίγο ακόμη βιτάμ
2 αυγά
1 κούπα αλεύρι
Βράζουμε και στραγγίζουμε τα μακαρόνια. Αλείφουμε ένα ταψί με βιτάμ και στρώνουμε πάνω του τα μακαρόνια μας. Από πάνω τους στρώνουμε τις φέτες του τυριού για τοστ έτσι ώστε να καλύψουν όλη την επιφάνεια, και πάνω από αυτές τις φέτες ζαμπόν με τον ίδιο τρόπο. Πάνω από το ζαμπόν πασπαλίζουμε με το 1/3 περίπου του τριμμένου τυριού. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα από τα 2 κουτιά εβαπορέ και 2 ποτήρια νερό. Ρίχνουμε και το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένας παχύς χυλός. Προσθέτουμε και το βιτάμ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Σε ένα μπωλάκι χτυπάμε καλά τα αυγά, απομακρύνουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ανακατεύοντας έντονα ρίχνουμε μέσα τα αυγά. Προσθέτουμε μέσα στην κρέμα μας το 1/3 του τριμμένου τυριού και την απλώνουμε στο ταψί μας. Από πάνω πασπαλίζουμε με όσο τριμμένο τυρί απέμεινε και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινήσει.
Την συνταγή αυτή μας έδωσε η κυρία Ειρήνη Κάβουρα από τον Άγιο Προκόπιο Νάξου, και την ευχαριστούμε πολύ.