Υλικά:
450γρ. φιστίκι Αιγίνης ανάλατο αποφλοιωμένο
250γρ. ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση:
Πολτοποιούμε πολύ καλά στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί. Διατηρούμε το μείγμα κλεισμένο αεροστεγώς, κατά προτίμηση στο ψυγείο, έως και 4 μήνες.
Την γαρνιτούρα αυτή μας έστειλε η Λίζα Δ., και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.