Υλικά:
Μισό κιλό κιμά χοιρινό
1 κιλό κρεμμύδια σε ροδέλες
1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ
Αλάτι, πιπέρι, δυόσμο
2 δαφνόφυλλα
1 σκελίδα σκόρδο
Εκτέλεση:
1. Ρίχνουμε το λάδι, τις ροδέλες κρεμμύδι και το σκόρδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε.
2. Πλάθουμε σε μπαλάκια τον κιμά με το αλατοπίπερο και τον δυόσμο και τα βάζουμε πάνω από τα κρεμμύδια.
3. Ρίχνουμε τέλος τον πελτέ και τα δαφνόφυλλα. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε κάθε λίγο νεράκι.
4. Σερβίρεται με πιλάφι… τέλειο!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Δέσποινα Χατζηαθανασίου και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.