Υλικά:
Αλεύρι
Νερό
Παριζάκι
Αλάτι
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μπολάκι το αλεύρι, το αλάτι και το νερό. Τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει αραιή ζύμη. Αναλόγως προσθέτουμε νερό η αλεύρι. Έπειτα προσθέτουμε παριζάκι με το μάτι, κομμένο σε τετράγωνα κομμάτια. Τα πλάθουμε όλα μαζί και τα βάζουμε στο τηγάνι όπου έχουμε αφήσει το λάδι να κάψει.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Μαρία Μαυροπούλου και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.