Υλικά:
2 κούπες κεράσια (ξεκουκουτσιασμένα)
1 1/2 κούπα γιαούρτι στραγγιστό
1/4 κούπας σοκολάτα υγείας ή σταγόνες σοκολάτας
2 κουταλάκια μέλι
1/2 κουταλάκι κακάο σε σκόνη
1 βανίλια
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα κεράσια στα τέσσερα. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε καλά τη σκόνη κακάο με την βανίλια. Προσθέτουμε το μέλι, το γιαούρτι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Στα ποτήρια που θα το σερβίρουμε βάζουμε δύο κουταλιές μείγμα γιαουρτιού και από πάνω βάζουμε λίγα κομμάτια κεράσι. Συνεχίζουμε έτσι και τέλος πασπαλίζουμε με την τριμμένη σοκολάτα. Το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά και το σερβίρουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.