Τα λουκάνικα για να τα ψήνουμε πιο παραδοσιακά, πρέπει να τα ψήνουμε στο τζάκι. Έτσι μπορούμε να ψήσουμε και το χαλούμι, τα μανιτάρια, το χταπόδι, τους παστουρμάδες, το ψωμί κ.τ.λ.
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε ο Περσέας Κωνσταντίνου, και τον ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.