1 πακέτο φύλλο κρούστας για πίτες
1 κιλό σπανάκι κατεψυγμένο
4-5 πράσα
2 κρεμμύδια ξερά
1 ματσάκι άνηθο
1 ματσάκι μυρώνια
1 ματσάκι μάραθο
2 κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό
300γρ. φέτα
2 αυγά
Λίγο γάλα
1 κουταλάκι κανέλα
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά μας και τα μυρωδικά μας. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα πράσα και τα κρεμμύδια, ανακατεύοντας τακτικά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σπανάκι, την κανέλα, λίγο αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για δέκα – δεκαπέντε λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα μυρωδικά και αφήνουμε τη γέμιση για τη σπανακοτυρόπιτα μας, να γίνει. Όταν έχουν φύγει τα περισσότερα υγρά αποσύρουμε από την φωτιά την κατσαρόλα και πασπαλίζουμε με το σιμιγδάλι ανακατεύοντας. Μόλις χλιάνει ρίχνουμε την φέτα θρυμματισμένη και τα αυγά χτυπημένα με λίγο αλάτι και μπόλικο πιπέρι. Αλείφουμε ένα ταψί με ελαιόλαδο και στρώνουμε ένα – ένα τα περισσότερα φύλλα αλείφοντας τα ενδιάμεσα με ελαιόλαδο. Βάζουμε και τη γέμιση, τη στρώνουμε να γίνει ισόπαχη και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα λαδώνοντάς τα ένα-ένα. Λαδώνουμε καλά σε όλη την επιφάνεια το πάνω φύλλο, χαράζουμε την πίτα σε κομμάτια και ρίχνουμε λίγο γάλα στα φύλλα προσέχοντας να πάει γύρω-γύρω στο ταψί εκεί που είναι μαζεμένο το φύλλο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ξεροψηθεί.