1 πακέτο φύλλο κρούστας για πίτες
1 κιλό σπανάκι κατεψυγμένο
4-5 πράσα
2 κρεμμύδια ξερά
1 ματσάκι άνηθο
1 ματσάκι μυρόνια
1 ματσάκι μάραθο
2 κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό
1 κουταλάκι κανέλα
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά μας και τα μυρωδικά μας. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα πράσα και τα κρεμμύδια, ανακατεύοντας τακτικά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σπανάκι, την κανέλα, λίγο αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για δέκα – δεκαπέντε λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα μυρωδικά και αφήνουμε τη γέμιση για τη σπανακόπιτα μας, να γίνει. Όταν έχουν φύγει τα περισσότερα υγρά αποσύρουμε από την φωτιά την κατσαρόλα και πασπαλίζουμε με το σιμιγδάλι ανακατεύοντας και αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει. Αλείφουμε ένα ταψί με ελαιόλαδο και στρώνουμε ένα – ένα τα περισσότερα φύλλα αλείφοντας τα ενδιάμεσα με ελαιόλαδο. Βάζουμε και τη γέμιση, τη στρώνουμε να γίνει ισόπαχη και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα λαδώνοντάς τα ένα-ένα. Λαδώνουμε καλά σε όλη την επιφάνεια το πάνω φύλλο και χαράζουμε την πίτα μας. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ξεροψηθεί.