1 πάπια
1 1/2 κιλό πατάτες φούρνου
1/2 κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου
1/2 κιλό ρέβες
200 γρ. κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα
1 κρασοπότηρο ούζο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Καθαρίζουμε και πλένουμε την πάπια. Την αλείφουμε μέσα-έξω με το ούζο, αλατοπίπερο και λίγη ρίγανη και την αφήνουμε να σταθεί για μία ώρα. Κόβουμε τις πατάτες και τις ρέβες σε κομμάτια ίσου μεγέθους. Στη γάστρα τοποθετούμε την πάπια με το ζουμί του ούζου, τις πατάτες, τις ρέβες, τα κρεμμυδάκια, τα κάστανα, τα λαδώνουμε όλα καλά, τα αλατίζουμε και προσθέτουμε 2 ποτήρια νερό. Σκεπάζουμε τη γάστρα και ψήνουμε για 2 με 2 1/2 ώρες στους 200 βαθμούς Κελσίου.