700γρ. βολβούς παντζαριών
200γρ. πατάτες
1 κρεμμύδι ξερό
1 κλωνάρι σέλερι
1/2 λίτρο ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών
4 κουταλιές κρέμα γάλακτος
Λίγο φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Ξεφλουδίζουμε τα λαχανικά μας και τα κόβουμε σε κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τους βολβούς των παντζαριών, τις πατάτες, το σέλερι και το κρεμμύδι περιχύνοντάς τα με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τον ζωμό κοτόπουλου. Τα αφήνουμε να βράσουν για ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Με το μπαστούνι κοπής λιώνουμε τα λαχανικά μέσα στο ζωμό να γίνουν βελουτέ. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι ανάλογα με το γούστο μας και σερβίρουμε την παντζαρόσουπα σε βαθιά πιάτα ή πορσελάνινα μπωλ. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε ένα κορνέ για λεπτομέρειες ή σε μια σύριγγα και φτιάχνουμε μια καρδιά σε κάθε πιάτο. Πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο κόλιανδρο και η σούπα μας είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!