Υλικά:
Ψάρι πανγκάσιους κατεψυγμένο
Αλεύρι
Αλάτι, πιπέρι
Λάδι για το τηγάνισμα
Χυμό λεμονιού (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Αφήνουμε το ψάρι μας να ξεπαγώσει μέσα σε ένα σουρωτήρι. Το κόβουμε σε μικρά κομμάτια, μπουκίτσες, το αλατίζουμε, το πιπερώνουμε και το αλευρώνουμε. Τινάζουμε να φύγει το πολύ αλεύρι και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά σε τηγάνι με λάδι. Το τηγανητό πανγκάσιους είναι πεντανόστιμο και ιδιαίτερα αγαπητό στα παιδιά.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.