3 πιπεριές (κόκκινη, πράσινη, κίτρινη ή πορτοκαλί)
2 κρεμμύδια ξερά
3 μανιτάρια πορτομπέλο
3 κούπες μπουκετάκια μπρόκολου
4-6 κουταλιές ελαιόλαδο
1/2 κουταλιά πάπρικα
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι ξερό σκόρδο
1 κουταλάκι ξερό κρεμμύδι
1/2 κουταλάκι κύμινο
1/2 κουταλάκι μπούκοβο ή πιπέρι καγιέν
1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά)
Σε ένα μικρό μπωλ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με τα μπαχαρικά. Πλένουμε καλά, καθαρίζουμε και στραγγίζουμε τα λαχανικά μας. Τα κόβουμε σε φετούλες όλα εκτός από το μπρόκολο και τα βάζουμε σε ένα μπωλ ανάμειξης. Ανακατεύουμε ξανά το ελαιόλαδο και περιχύνουμε με αυτό το μείγμα των λαχανικών. Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί ένα ρηχό ταψί και απλώνουμε ομοιόμορφα τα λαχανικά πάνω του. Ψήνουμε τα λαχανικά σε προθερμασμένο φούρνο στους 230 βαθμούς για περίπου μισή ώρα ή μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν.