1 1/2 κιλό κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
3/4 κούπας ψωμί σε ψίχουλα ή τριμμένη φρυγανιά
3/4 κούπας παρμεζάνα τριμμένη
1/2 κούπα μουστάρδα
1 1/4 κουταλάκι μουστάρδα σε σκόνη
1/4 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
2 κουταλάκια ξύδι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Σε ένα μπωλ χτυπάμε τη μουστάρδα, το λάδι, το ξύδι, τη μουστάρδα σε σκόνη και το πιπέρι καγιέν. Σε ένα άλλο δοχείο ανακατεύουμε τα ψίχουλα ή τη φρυγανιά με το τυρί. Βουτάμε τα κομμάτια του κοτόπουλου στο μείγμα της μουστάρδας φροντίζοντας να καλυφθούν όλες οι επιφάνειες και στη συνέχεια τα βουτάμε στο μείγμα με το τυρί και τα ψίχουλα. Ψήνουμε το παναρισμένο κοτόπουλο σε προθερμασμένο φούρνο για μισή περίπου ώρα μέχρι να πάρει χρώμα και να ψηθεί καλά.