Υλικά:
4 πατάτες σε λεπτές φέτες
Ελαιόλαδο
Αλάτι, ρίγανη
Εκτέλεση:
Αλείφουμε δύο φύλλα αλουμινόχαρτο με ελαιόλαδο. Στρώνουμε τις πατάτες έτσι ώστε να αλληλοκαλύπτονται μόνο στις άκρες τους και πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και λίγη ρίγανη. Τυλίγουμε-διπλώνουμε τα πακέτα μας κλείνοντας μέσα τις πατάτες και τα βάζουμε μέσα σε ταψί να ψηθούν στο φούρνο στους 220 βαθμούς για τρία τέταρτα της ώρας περίπου (εξαρτάται από το πάχος που έχουν οι φέτες της πατάτας). Ανοίγουμε τα πακέτα μας και έχουμε λαχταριστές πατάτες με ελάχιστο λάδι.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.