Υλικά:
2 μεγάλες πατάτες
Τυρί παρμεζάνα
Ελαιόλαδο
Μείγμα για πατάτες (καρύκευμα)
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες μας σε λεπτές φέτες. Κόβουμε δύο φύλλα αλουμινόχαρτο και απλώνουμε πάνω τους λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζοντας με μείγμα για πατάτες. Στρώνουμε πάνω του τις φέτες πατάτας έτσι ώστε να καλύπτουν στην άκρη μόνο η μία την άλλη και πασπαλίζουμε με τυρί παρμεζάνα. Κλείνουμε καλά τα πακέτα μας και τα τοποθετούμε μέσα σε ταψί. Τα ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 45 περίπου λεπτά, ανοίγουμε και απολαμβάνουμε πατάτες με παρμεζάνα!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.