Υλικά:
1 κούπα φρέσκες φράουλες καθαρισμένες και κομμένες
1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό
2-4 κουταλιές μέλι
1-2 σταγόνες εσάνς
Εκτέλεση:
Πολτοποιούμε με ένα πιρούνι τις φράουλες και προσθέτουμε το γιαούρτι, 2 κουταλιές από το μέλι και την εσάνς. Ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά και δοκιμάζουμε. Εάν επιθυμούμε να γίνει το παγωτό μας πιο γλυκό προσθέτουμε το ανάλογο μέλι. Ανακατεύουμε ξανά και ρίχνουμε το μείγμα μας σε φόρμα για παγωτό ξυλάκι. Βάζουμε τα παγωτά μας στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.