500γρ. κρέμα γάλακτος
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
3 βανίλιες
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Σε ένα μπωλ ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα, τη βανίλια και ένα φλιτζάνι παγωμένο νερό. Αφού τα χτυπήσουμε καλά με το μίξερ, βάζουμε το μπωλ στην κατάψυξη για μία ώρα περίπου, μέχρι να αρχίσει να παγώνει στις άκρες του. Στη συνέχεια, σε ένα άλλο μπωλ χτυπάμε στη γρήγορη ταχύτητα την κρέμα γάλακτος προσθέτοντας τη ζάχαρη μέχρι να γίνει σαντιγύ, προσέχοντας να μην σφίξει πολύ. Τη σαντιγύ αυτή προσθέτουμε στο μπωλ με το παγωτό, το ανακατεύουμε ελαφρά και το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη. Όταν μισοπαγώσει το βγάζουμε από την κατάψυξη και το χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει. Το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη και σε λίγες ώρες είναι έτοιμο!