Υλικά:
3 μπανάνες
2 κουταλιές σκόνη κακάο
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τις μπανάνες, τις κόβουμε σε ροδέλες και τις βάζουμε σε σακούλα κατάψυξης να παγώσουν. Μόλις αυτό γίνει, τις δουλεύουμε σε μπλέντερ και όταν λιώσουν εντελώς προσθέτουμε την σκόνη κακάο και το παγωμένο μας γλύκισμα – κρέμα, είναι έτοιμο να το απολαύσουμε. Εάν το θέλουμε πιο παγωμένο το αφήνουμε άλλη μία ώρα στην κατάψυξη. Αν το αφήσουμε για περισσότερη ώρα θα έχουμε μια νόστιμη γρανίτα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.